Nedtælling

I mangel af bedre får du her et andet alenebillede, fra Cph Maraton 2016. Fotograf: Ukendt
På ruten er der 21 lysreguleringer. Det er nok mest irriterende, men på vejen hjem (ind til byen), hvor de tager til i tæthed, fungerer de som nedtælling.

10. Hulgårdsvej
Der er nu godt tre km. hjem. Tre kilometer er meget når man tænker tre kilometer tilbage, men det er ikke så meget, når man tager dem enkeltvis. Tager Rønnebærvej ind på Godthåbsvej, så er jeg allerede godt igang med det sidste stræk.

9. Vagtelvej/CF. Frigsvej
Det er ikke rigtigt et kryds, men mere en regulering, som dukker op lige efter bakken henover Grøndal station, hvor jeg engang overvejede at købe en lejlighed. Ser mig for og løber som regel lige over.

8. Tesdorpfsvej/Fuglebakkevej
Lidt ligesom Vagtelvej, er dette heller ikke rigtig en regulering og jeg kan ofte snige mig igennem. Der skal ikke meget trafik til før bilerne ikke kan følge med mig.

7. Nordre Fasanvej
Knudepunkt. Her bliver jeg ofte nødt til at stoppe, men hvis jeg kan se at jeg kan nå det, sætter jeg farten op. Det sker i bunden af en lille fordybning, som det er godt at have noget fart med i ryggen for at tage. knap 2km. hjem.

6. Langelandsvej
Har passeret herretøjsbutikken Garodkin, der fascinerer mig. Den ligner altid noget der er ved at lukke og alligevel holder den stædigt fast i sin ombygning og henter altid nyt hjem. Ved Langelandsvej/Det rene brød er der en mindre lyssregulering til fodgængere. Som regel videre uden stop.

5. Axel Møllers Have
Fodgænger lysregulering. Som regel videre uden stop. Knap 1,5km hjem.

4. Falkonér Alle
En af de store. 1 km. hjem. Må engang imellem stoppe her. benytter stoppet til at puste ud og give den ekstra gas på det sidste stykke.

3. Den Grønne Cykelsti
Den skal bare times, så jeg undgår stop her.

2. Bulowsvej
Som regel til at komme omkring, men det kan medføre stop i ny og næ.

1. HC. Ørstedsvej
Intet slår at komme drønende ad Rosenørnsallé og fange et gult lys i dette kryds. trafikanter på Rosenørnsallé favoriseres, så jeg kan som regel time det. Så er det bare ned forbi Rema1000 og til højre 150m, så er jeg hjemme.

Jeg bliver nødt til at gøre dette, ellers er det useriøst.

Kommentarer

Populære opslag