Hvis jeg kun måtte bookmarke en side - var det denne

Fra Coprun / Amager 2017

Egentlig havde jeg planlagt en anden tekst til bloggen her i dag, men jeg genfandt et løbewebsite, som jeg først faldt over for et par år siden. Det synes jeg ikke I skulle snydes for. 

Der findes nemlig ET løbe-website derude, der udtrykker essensen af løb på allerfineste vis. Det gør det ved, at blande poesi, kreativitet, og indsigt med - løb. Det ligner ikke noget man er vant til, så lad fordommene ligge og opdag selv de mange links, der rummer alt fra personlige beretninger, træningsfilosofier, fotos, videoer, sangtekster, digte og hymner.

Altsammen orkestreret over en årrække af Peder Troldborg - en mand der trods alt har løbet 2.23 på en maraton.

Sitet hedder vivamarathon.comwww.vivamarathon.dk. Rigtig god fornøjelse.

Kommentarer

Populære opslag