KaffeKronikkerne


Om Kaffe Kronikkerne

Måske var det i en tilstand af koffeinchock fra de mange cortadoer - klik her og skroll lidt ned og se hvad der f.eks sker med en edderkops spind efter den påvirkes med koffein. Eller måske var det andre, mere tilfældige, årsager som spillede ind. Efterhånden som indlæggende begyndte at tage form blev kaffe i hvertfald hurtigt et tema for denne blogs endnu unavngivne alter ego. Og da jeg ikke helt stoler på nøgleordsnavigationen, besluttede jeg at oprette denne side særskilt som indeks for alle indlæg omhandlende kaffe. Jeg kalder dem Kaffe Kronikkerne og de bliver her listet med de seneste øverst. Så hvis du vil have dem i den rigtige rækkefølge, skal du starte i bunden.

Kommende indlæg
Kaffe anmeldelserne
Udgives i løbet af marts
Efter bandlysningen måtte jeg finde mig et nyt sted at få serveret min kaffe. Jeg drikker cortado, singleshot, med en lille smule ekstra mælk, i glas og en teskefuld hvid sukker. Det er diverse caféers evne til at forstå, servere og fremfor alt brygge en velsmagende drik efter denne simple opskrift, som er udgangspunktet for mine anmeldelser. Har du forslag til steder jeg skal checke ud, så smid dem til mig i en kommentar nederst på denne side.

Tidligere indlæg
Tørlagt i 47 dageOprettet d. 6/5-2010
En lille status efter de første 47 dage uden en ordentlig Cortado. Jeg kan afsløre at det slet ikke er nemt, men som i så mange andre af livets tilfælde læger tiden de fleste sår. Og nåeh ja... Så er det også her at månedens vinder af et gavekort til en vis kaffebar afsløres.

Bandlyst på Baresso
Oprettet d. 20/3-2010
Der er sket noget underligt med min personlighed, efter al den snak om kaffe. En form for bevidsthed om mine egne behov tager form, og jeg finder mig ikke længere i at blive talt ned til og behandlet som et børnehavebarn. Det må naturligvis gå galt, og det gør det så også i dette indlæg, hvor jeg bliver bandlyst fra Baresso og iøvrigt beslutter ALDRIG at ville sætte mine fødder der igen.

En ordentlig kop kaffe
Oprettet d. 18/3-2010
Efter at være kommet med en lidt ensidig kritik må jeg i dette indlæg erkende at det trods alt er muligt at få serveret en ordentlig kop kaffe i dette land. Hvis man altså kan se bort fra den hovedrystende og ydmygende behandling man må gennemgå for at få sit fix.

Value Added Tripple Shot Latte Kaffe Limbo Land
Oprettet d. 11/3-2010 
Jeg er særlig stolt af overskriften på dette indledende indlæg som med afsæt i kaffe/café kulturen, påpeger nogle grundlæggende problemer i den måde, som kvalitet opfattes på i dette land. Hvis indlægget forekommer at have politiske undertoner, er dette bestemt utilsigtet. Mit politiske fundament har omtrent samme omfang som hovedet på en knappenål.

Kaffe links
Wikkipedia om Cortadoen
15 ting du bør vide om kaffe (Morsom lille faktaliste, som også fås i plakatform - tak til Morten for linket)

Og så tak til Gitte for dette lille stykke lyrik om kaffe fra Per Vers:
Populære opslag