Københavns Marathon 2010

Det fede ved løb er, at man vinder over sig selv. Kun du sætter grænserne og det betyder intet at andre løbere muligvis ser hurtigere ud. Hver gang jeg bryder en grænse får jeg en fantastisk følelse af at have gjort noget helt rigtigt - eller besejret det umulige.

Jeg blev klar over dette da jeg kom under 1.30 på halvmarathon sidste år. Lige siden har et marathon på under tre timer naturligt været den næste grænse at bryde. I går løb jeg Københavns Marathon 2010 i tiden 2.53.35.

Normalt ville jeg have fortsat dette indlæg med en detaljeret løbsberetning, men det har jeg egentlig ikke lyst til nu. Jeg vil blot sige tak til alle der stod ude på ruten og heppede - ikke kun på mig. Det er superfedt at folk udviser den slags begejstring og det er med til at gøre Københavns Marathon til et rigtig godt løb.

Næste mål er 2.45.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag