Nerver på før løbet

Optimalt outfit, hvis vejret tillader det

Tilsyneladende har jeg tabt endnu et kilo (800g, dvs. 2,8kg. henover de sidste par uger). Jeg forventede at skulle tage på under karbo-loading, som jeg startede i mandags, så det er egentlig en smule foruroligende. Jeg kan IKKE få mere mad ned end jeg spiser i øjeblikker, så måske er jeg gået over gevind med fibrene? Det gode er at jeg kan nå at rette op. Køber ihvertfald et par poser lakridskonfekt i lufthavnen og går løs på dem.

Alt i min krop er i øjeblikket kaos (det er jo ikke helt uvant, men det kommer alligevel altid bag på mig). Jeg drømmer om knæ der svulmer til dobbelt størrelse, tøj der forsvinder og arme der sættes forkert på. I vågen tilstand har jeg ondt i alle knogler (der findes en del i foden, skulle jeg hilse at sige). Musklerne i ryg og skuldre er som smør der er ved at glide af skelletet. Det generer mig ikke når jeg bare går og står, men hvis jeg lige tager et hurtigt afsæt eller foretager en landing, så rasler alting. ALTING - pånær lår og lægge - de er højoktane motorer og det holder mig oppe.

Det hele foregår oppe i hovedet.

Kommentarer

  1. Held og lykke Jakob - det bliver spændende at følge.
    Morten Halfdan

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag