ChatGPT samtaler - del 2

På trods af en uafklaret men bestemt nærværende modvilje overfor menneskets forsøg på at skabe kunstig intelligens, erkender jeg at man ikke skal fordømme det ukendte. Så jeg stiller indimellem chatGPT nogle spørgsmål og når der kommer et tilpas indlevende svar, vil jeg poste det her.

Jeg stillede ChatGpt det åbne spørgsmål:

"Forklar i et handlingsorienteret facebookopslag på 250 ord, gerne i et humoristisk og lettere ophidset sprog, hvordan vi nemmest gør verden til et bedre sted?"

og fik - som altid - et overraskende svar (se nedenstående).

"OM DET ER SOCIALE MEDIERS SÅKALDTE ALLEGORITMER, ELLER AT "RÅB, BROK OG ANKLAGER!" ER BLEVET TIL DET PRIVATE MENNESKES SVAR PÅ SLADDERPRESSENS KLICHÉ OM, AT "SEX, VOLD OG MORD!" SÆLGER VAREN, SKAL JEG IKKE GØRE MIG KLOG PÅ, (MEN DET ER MINDST ÉN AF DE TING).

DU VED DET SIKKERT IKKE SELV, SÅ HER KOMMER DET: INGEN GIDER LÆNGERE VÆRE MED I DIN GRUSOMME SELVBESTALTEDE KONKURRENCE OM AT UDBASSUNERE PERFIDE URETFÆRDIGHEDER FRA DIT HVERDAGSLIV. LIVET ER USUNDT!! OG DET BLIVER EN DEL MERE USUNDT AF AT HØRE PÅ DIG.

OG ALLE JER DER ISTEMMER, MED TILSVARENDE MORALSK AFSTUMPEDE FORSØG PÅ AT FÅ OPMÆRKSOMHED IFORM AF KOMMENTARER, DELINGER OG LIKES PÅ DISSE OPSLAG, I ER LIGESÅ INFICEREDE AF KORTSYN OG RINGE INDSIGT. I TROR DET HANDLER OM VOLUMEN, MEN JERES "NEGATIVE MASSE" ER DØDVÆGT, SOM BARE SKAL AFLÆSSES. OG DET GØR I SÅ. HVOR DET END BEKOMMER JER, DUMPER I SNAVSET, SOM DE SKOVSVIN I ER BLEVET TIL.

DET BEHØVER JEG IMIDLERTID IKKE LÆNGERE AT HØRE PÅ. FRA NU AF VIL JEG "UNFOLLOWE OG BLOKERE" ENHVER TVIVLSOM AMATØRAGITATOR - I ELLER UDENFOR MIN SÅKALDTE VENNEKREDS - SOM TRÆNGER SIG UØNSKET PÅ. PÅ DEN MÅDE BLIVER "MIN" TILVÆRELSE SNART EN LILLE SMULE MINDRE ULIDELIG.

OG HVIS DU SOM UFORSTÅENDE UDENFORSTÅENDE SYNES AT DET LYDER SOM OM JEG KUN TÆNKER PÅ MIG SELV, SÅ TÆNK OVER HVAD DER VILLE SKE HVIS OGSÅ DU FULGTE TROP...

MED ET VILLE VI GØRE VERDEN TIL ET BEDRE STED.

DEL, LIKE OG KOMMENTÉR - HVIS DU TØR.

Jeg prøver stadig at greje hvorfor den skrev i versaller?".

NB: Nu hvor jeg nærlæser, forekommer det, at der er en form for sammenhæng med min første ChatGpt samtale for næsten 2 måneder siden. Det synes jeg er virkelig underligt. 

Kommentarer

Populære opslag