Hvorfor sige "AQUA" når man mener "VAND"?

Ved frokosten i sidste uge, imens alt endnu var i sin skønneste orden

Dette glas er mere end halvt fyldt.... Ihvertfald måtte jeg bide den over et par gange, her forleden da der under frokosten blev skænket godt op i de alt for store store shotglas. Retten var en kogt stuvning med noget de kalder ayahuasca (jeg pegede bare på kortet, for JEG aner heller ikke, hvordan det udtales?). Det tog lidt tid, før det gik op for mig at noget ikke var HELT som det burde være. Jeg mener klart at jeg tydeligt sagde "AQUA" til tjeneren. Men han var fra sydamerika, og må have hørt det som AGUARDIENTE!!!

Jeg skulle have holdt mig til cola.... 

Anyway... Jeg kæmper fortsat med at komme tilbage til virkeligheden, hvilket er årsagen til at denne update måske er mere psykedelisk end PUNK... 

NB: Husk at høre WurstMaschine mindst 10xdagligt. Det er den eneste måde gode ting kommer til at ske på, som fx. at vi vinder over England... 

Det er nemt, du streamer den bare herfra: https://backl.ink/147288872   

ROCK ON!!!

Herunder et par billeder fra weekenden, som beviser at jeg ikke lyver: 
Kommentarer

Populære opslag