3er1monsterI morges da jeg cyklede på arbejde, lød der pludselig et hvin og voldsom tuden i hornet fra en håndværkerbil. Det viste sig at være to håndværkerbiler der havde provokeret hinanden i trafikken. De trak ind til siden lige foran Tivoli på Vesterbrogade og den ene - øjensynligt en VVS´ser steg nu ud med truende beslutsomhed for at tale alvor med den anden. Jeg stoppede op for at signalere at der var vidner til optrinnet og kort tid efter satte den ene sig atter i sin bil og kørte videre. Alarm afblæst.

På Skindergade opstår der igen uro. Her er en ældre rødhåret dame ved at blive kørt ned af en (bud-)cyklist der i høj fart baner sig igennem en temelig kaotisk blanding af parkerede varebiler, vejarbejde, fodgængere, biler og andre cyklister. Han undgår hende lige akkurat i en manøvre der forekommer bevidst tilsigtet mod at jage hende en skræk i livet. Ihvertfald råber han i forbifarten efterr damen, der et øjeblik står og svajer forvirret imens hun sender mig et blik, som på savannen ville have tiltrukket ådselsæderne.

For at det ikke skal være løgn, svinger en lastbil senere ind på Landemærket, foran endnu en VVS´ser, som i arrigskab træder speederen i bund og laver hjulspind før den spruttende af vrede lukker hullet på 10 meter op til lastbilen. UHA.... Jeg må undvige op på fortorvet.

Jeg siger ikke dette for at forarge, men for at advare om at der er en del agression derude på gaderne netop i dag.

Pas på jer selv. :-)

Kommentarer

Populære opslag