ComedyZoos Standupskole 2019 - Open Mic aften(SE VIDEO OVENFOR).

Sikke en oplevelse. 2 måneders hårdt arbejde kondenseret til 7 vanvittige minutter på scenen mandag d. 18. november, da jeg debuterede på en OpenMic foran godt 150 publikummer på legendariske ComedyZoo i København. Opskriften er ca. 1 joke hvert 20 sekund og jeg fik sq grin på næsten det hele, inklusiv mindst tre store. Kæmpe tak til Torben Sangild og Anders Fjellsted, medstuderende på ComedyZoos Standupskole 2019 og et fuldstændig fantastisk publikum. Jeg er MEGET taknemmelig.


PS: Jeg kunne eller ville ikke have gjort noget af dette, hvis ikke jeg havde mødt #TanjaRavnholt. Jeg arbejder i øjeblikket på et show for at fundraise til hendes pris "Tanja Ravnholt Prisen". Hvis du ser denne bid og synes om den, kan du støtte prisen med en vilkårlig indbetaling på MobilePay "580045".

Læs mere på: http://www.tanjaravnholtprisen.dk

Kommentarer

Populære opslag