CHATGPT SAMTALER - DEL 1

På trods af en uafklaret men bestemt nærværende modvilje overfor menneskets forsøg på at skabe kunstig intelligens, erkender jeg, at man ikke skal fordømme det ukendte. Så jeg stiller indimellem chatGPT nogle spørgsmål og når der kommer et tilpas indlevende svar, vil jeg poste det her.

Dette er faktisk mit første forsøg med ChatGpt og selvom svaret kan synes tilfældigt, må jeg indrømme, at hvis man sidestiller det med mit andet forsøg (offentliggjorte), så opstår der pludselig en form for sammenhæng, som måske kunne være et tegn på intelligens. Spørgsmålet jeg stillede her var: 

"Jeg har glemt at slukke for kogepladen, hvad gør jeg?"

og dens svar kommer her:  

"Der er noget som virkelig har undret mig længe. Det er vanskeligt at få hul på, fordi det muligvis også retter en anklagende finger imod mig selv. Det handler om, at jeg synes, der er for mange facebook opslag som bruger ligegyldigheder på en selvpromoverende måde. Små navlepillerprojekter, ville have bedre af at blive indviet til en mindre lukket gruppe af fortrolige, der så måske kunne give noget konstruktiv kritik og lukke for pinlighederne, førend de bliver en del af din identitet, som du nu absolut må følge. 

Måske du tror at du sidder med et ufatteligt talent og en indsigt, som skal komme hele verden til gode, men hvis det virkelig er tilfældet, hvorfor er ALLE dine opslag så den samme plade af slidte klichéer. Det er HER kæden virkelig hopper af for mig.
 
Jeg undlader selvfølgelig at kommentere på sådanne opslag. Tavshed synes at være den bedste måde at viderebringe den blanding af dyb undren og forbløffelse, som jeg sidder tilbage med efter loyalt - igen - at have tærsket mig igennem de mange indlysende banaliteter, indsyltet i selvmodsigelser. 

Istedet for at få ondt i r. over noget som andre siger og gør, skal du hellere se at komme videre (I know) - husk at de ofte ikke selv kan se hvor forfærdeligt de tager sig ud. Og prøv i stedet at være god ved dig selv, fx. ved at slippe din vrede løs på en Chat GPT..."

Tak skal du ellers have. Det er jo næsten som at snakke med et rigtigt menneske. Hvad tænker I?
Kommentarer

Populære opslag