Roskilde festival - SøndagVågner kl. 09.00 med hæs stemme og let hovedpine. Ellers  alt OK. Det er solskin – som lovet og jeg er glad for at jeg ikke gjorde alvor af gårsdagens trusler om at holde mig vågen resten af festivalen – bekendtgjort kl. 5.00 om morgenen.


Dagen i dag står på afslapning, lidt god musik og hænge ud med nogle venner. Derfor er jeg glad for at Mark kobler sig på. Han var med i går nat og det er ligesom godt at have nogen at dele den oplevelse med. Anne er der også og lidt senere støder et par af hendes venner (bl.a. Søren, der har været den hyppigst opdukkende person under hele festivalen). 


Solskin dejligt vejr og vand
På Annes foranledning hører vi det danske kor ”Ars Nova” i Odeon. Her står en mand i 10-15 minutter og slår den samme takt på sin xylofon… Det går først op for mig halvvejs inde i nummeret hvor vanskelig en manøvre det egentlig må være. Specielt hvis han havde befundet sig i noget der lignede min normale tilstand på det tidspunkt.
Manden fra ArsNova på xylofon
Vi får sneglet os hen for at høre Tamikrest i Odeon. Et band bestående af tuaregs der spiller elguitar. Det lyder faktisk meget sjovt.  Efter det tager vi lige et par numre med Magtens korridorer på Orange. Jeg får ondt af de, der på pladsen hedder Annegrethe. De spiller også en fed version af ”Enter Sandman” – og tilføjer spøjst efterfølgende at de har fået lov af Lars…

Går mod Yelawolf til tonerne af Picnic på castellet. Han kører en rimelig cool hiphop stil, men efter i går er det ligesom lidt svært at komme op at ringe.

Så har jeg en meget syret oplevelse med Australske ”Barons of Tang”.” You guys are great – I think.” Specielt den kvindelige saxofonist til venstre på scenen er meget indlevende. Jeg håber i øvrigt at de har fundet sig en kørelejlighed til Berlin, hvor de skulle ned og spille om mandagen, men ikke rigtig vidste hvordan de skulle komme til.

Jordi - ukendt - Lilly og Mark B.
Vi slentrer videre til Friendly Fires. LCD Soundsystem inspireret Hawai elektronik fra UK. Her får jeg mulighed for at smage en Okseburger, cheeseburger og pomefritter.
I kø til Okse
Vi orker ikke så meget mere og sidder udenfor teltet i læ af det gode vejr og nyder stemningen.

Sidste stop bliver forbi Alabama Shakes i Odeon. Vi køber den sidste kande fadøl, bliver overrasket af et pludseligt regnskyld. Det var det. 30 bands på 4 dage (inkl. vagter i WurstWunder). Jeg siger farvel og tak for en fantastisk festival.

Kommentarer

Populære opslag