24 MÅNEDER


JEG PRØVER AT FORSTÅ. DER FINDES IKKE NOGEN MENING. ALLE DER SIGER NOGET ANDET SKAL BARE HOLDE DERES FEDE KÆFT NU!!!

Din død var tragedie og chok. Alt forsvandt og jeg faldt... i havet...

MEN VERDEN BESTOD!!!

Jeg troede at jeg, af vragrester, kunne samle det hele på ny...

DEN GIK IKKE!!!

"Jeg er her, og du er hvor du er..."

INTET BRINGER DIG TILBAGE!!!

Et umuligt ønske ganske vist, men skulle en eller anden guddom tilfældigt dukke op og byde sig til, ville jeg ikke straks svare:

JA!!!

Min tatovør (sådan en har jeg) er fra Bali og kalder sig Arne, selvom det egentlig er 
Bali Anom
. Han sagde, at jeg skulle vende "Tranen" på mit højre ben, fordi tatoveringer skal "pege" indad. Hvis ikke, spildes energien. Visse ting kan man ikke ændre.

JEG LOD TRANEN VÆRE, SOM DEN VAR!!!

Der findes kun en kraft. Vi er forbundne i et hav af kærlighed. Måske mærker vi fra tid til anden skvulp derfra. I sådanne situationer gør vi det rigtige. I sådanne situationer bilder jeg mig ind at...

DU TAGER MIG TILBAGE TIL FØR PANDAERNE I ZOO...

Vores sidste samtale og alle forestillingerne der lå gemt heri...

ER IKKE LÆNGERE!!!

Alle disse forestillinger ville være væk nu. Afløst af noget andet. Du ville ikke vide, hvad der er foregået de to sidste år af Otto´s liv. Du ville ikke begribe, at der er noget man kun bliver frataget en gang.

MÅSKE FORSTÅ!!!

Selvfølgelig ville jeg ønske at det aldrig var hændt.

MEN DET GJORDE DET!!!

Det mærke jeg nu har på mig kan ikke vaskes bort.

DET ER BEVISET!!!

Uden, ville du være en blandt mange.

DET ER UFULDSTÆNDIGT, MEN!!!

Jeg kan ikke udtrykke disse tanker på anden måde. De er illegitime. Jeg nedgør jo ikke blot mig selv, men også alle omkring mig. Det "quick fix", der kommer af "at tale om tingene", har den slagside, at jeg føler mig som en belastning. En der suger energien ud af andre...

JEG GEMMER DIG I MIG!!!

Jeg må rejse mig og gå den vej, jeg ikke kender, der er min...

ORD MANGLER!!!


Kommentarer

Populære opslag