Emneskifte


Vandmelon man dominerer græskarmand
I foråret 2019 fik jeg nogle svinske henvendelser med påstande om at jeg havde overtrådt copyrights på noget af sitets billedmateriale. Det kom aldrig til en egentlig retsag, men jeg besluttede at fjerne alle løbsberetninger, fordi jeg ikke lige der havde tid/overskud (de der kender mig, kan nok gætte hvorfor) til at gennemtrawle dem alle for billedmateriale.

Men løb fylder heller ikke så meget i min tilværelse længere.

Så derfor har spørgsmålet om, hvad der videre skal ske med bloggen også været overhængende og nu tror jeg endelig jeg er kommet frem til et svar. 

Skift af format og redaktionelt spor
For det første vil emnerne på sitet ikke længere være begrænset til at handle om løb. Man kan sige at hvor det tidligere var tanker der opstod i forbindelse med og under løb, så vil det nu istedet bare være "tanker". Dette - "noget mere udflydende koncept" - tror jeg vil være godt for mig og jeg håber at det også vil være det for læseren. 

For det andet vil jeg forsøge udkomme hyppigere og med mere enkle og korte posts. Det er mit håb fremover næsten dagligt at komme med en enkelt observation, refleksion, tekst eller lignende og hvis det skal lykkes, skal det fylde mindre både for min egen og læserens skyld.

Og for det tredie har jeg besluttet at give mig selv det benspænd, at der skal medfølge et foto til hver tekst. Dette sidste punkt er jeg ikke helt sikker på egentlig er særlig smart, men hey. YOLO for faen. :-)

Et eksperiment
Det hele bliver lidt af et eksperiment. Om det virker bliver du nødt til at følge med for at finde ud af. :-)

Disclaimer
Jeg vil gerne understrege at jeg ikke selv mener at have overtrådt Copyrights. Jeg har altid indhentet tilladelse og henvist til fotograf, hvor det var muligt. De billeder der var tale om, var fundet på - eller sendt til mig via - Facebook. jeg påtrådte selv på dem og mente derfor at jeg med en vis ret kunne benytte disse som dokumentation på en personlig og ikke kommerciel blog.Kommentarer

Populære opslag