Barkass - Gøende røv

Der findes ikke noget bedre end at løbe BRKS

Barkass... #BRKS var et ord jeg lærte sidste år i forbindelse med en NBRO heppe event for løberne til "Kvindeløbet" Østerbro. Medbring Barkass blev der slået op i foraet, og en venlig sjæl måtte overbærende forklare mig at vendingen betød "bar overkrop". Aha... Tænkte jeg. "Det havde altså intet at gøre med "Bar remedier"" og forstod straks bedre. 


Men Barkass, er faktisk et ret anvendeligt løbeudtryk. Der findes nemlig ikke noget bedre i det varme og fugtuge danske sommervejr, end at løbe i barkass. Det er ligegyldigt om det regner eller solen skinner.

Indrømmet, det kan være en smule grænseoverskridende - udenfor dyrskuepladsen i Roskilde - blot at smide overdelen, så de første par ture ventede jeg til jeg var udenfor bygrænsen - på vej ud ad Hillerød motorvejen.

Nu har jeg imidlertid vænnet mig til det, og det er næsten generende at have trøje på. Den bliver hurtigt alt for kold, våd og tung. Så smid trøjen og løb i barkass - nyd at du kan gøre det. :-)

Gælder også i regnvejr. 

Kommentarer

Populære opslag