Translate

Roskilde Parkstafet 2016


SØAMS Mix hold og vore præmier - umiddelbart efter overrækkelsen: Foto: Carsten Sillehoved
Igår blev der afviklet Parkstafet i Roskilde. Løbet arrangeres af IK Hellas og er en slags "mini-DHL" med 4x5km, hvor en del motionsklubber også stiller op. Deltagelsen er en årlig tilbagevendende begvenhed for min løbeklub SØAM der var stærkt repræsenteret med hele 14 hold. 

I år deltog jeg på et hold i MIX-rækken, bestående af Louise Offerlin Larsen, Carsten Sillehoved og Claus Lindbjerg.  Det var smart at stille op i mix, for Louises deltagelse betød at vi rent faktisk vandt rækken. 

I den samlede stilling kom vi ind som nr. 6 af 375 hold, (faktisk 7, men jeg er ret sikker på at sjettepladsen skal have justeret deres tid ned, da deres første løber må være startet mindst tre minutter for tidligt og er registreret til en tid der hedder 13.58).

Man løber ikke voldsomt hurtige 5k-tider til Park Stafetten. Ruten indbyder ikke ligefrem til tempo og speed. Fra start går det let op ad bakke, indtil man vender ind i skovarealet omkring Folkets Park i Roskilde. Her går det så nedad i næsten en km, men det er ad snoede veje og knoldede stier så man skal også passe på.

I bunden af skoven stiger det atter en smule, førend man kommer ud i det åbne og dykker 3-400m. Det er det eneste sted på ruten, hvor man virkelig kan løbe hurtigt førend det går opad igen godt en km, før mål. Ruten løbes to gange og stigningen i starten og slutningen, betyder derfor at der på første gennemløb er en uafbrudt stigning midtvejs på godt 1,5km.

Men hvad gør det når stemningen i SØAM teltet er høj og de opmuntrende tilråb er mange. Det var ihvertfald rart endelig at komme på podiet og få en præmie. :-)

Scenehyldest og glæde over sejren. Foto: Brian Larsen
Se resultaterne her.
Læs mere om SØAM (Stenløse Ølstykke Atletik og Motion her) her 

Kommentarer

Populære indlæg